Home    Schaakklok  DGT Easy Game Timer Judit Polgar
DGT Easy Game Timer Judit Polgar

DGT Easy Game Timer Judit Polgar


Tijdelijk in de actie nu voor € 24,95

Deze sprankelende frisse DGT schaakklok werd ontwikkeld in samenwerking met Judit Polgar, de sterkst schaakspeelster ter wereld. De schaakklok heeft een moderne en aantrekkelijke kleur en de vrolijke Polgar schaakstukken zijn gedrukt op de achterkant. De DGT Easy Judit Polgar wordt geleverd in een speciaal ontworpen geschenkverpakking. Net als andere DGT Easy schaakklokken is de Polgar versie praktisch onbreekbaar en perfect geschikt voor kinderen, scholen, schaakclubs en voor thuisgebruik.

Deze zeer scherp geprijsde klok, is zeer makelijke te bedienen, heeft alle basisfuncties een One-button game restart, 4 zeer mooie kleuren en zit in een mooie box.excl. 2 AA (penlight) batterijen, waarmee hij ongeveer 2 jaar doet.

Timefunctie's:
Move timer (elke speler heeft een tijd beschikbaar voor elke afzonderlijke zet. Als een speler zijn zet heeft voltooid ontvangt hij opnieuw de tijd per zet. Als een speler voor een zet zijn tijd geheel verbruikt heeft, verschijnt de vlag in het display.)

Game timer (elke speler heeft een bedenktijd voor het totale spel, de speler bepaalt zelf de verdeling van deze tijd over het spel. Als een speler al zijn bedenktijd verbruikt heeft, verschijnt de vlag in beeld. De klok van deze speler gaat verder als count-up)

Game timer count-up optie (Indien U de bedenktijd voor beide spelers instelt op 0.00 zullen beide tijden direct in count-up gaan. Nadat de klok gestart is wordt de verbruikte tijd per speler geregistreerd.)


€ 24.95

DGT Easy Game Timer Judit Polgar